Duiveman Installatietechniek: uw groene installateur

Al sinds 1970 hart voor duurzame energie

Duurzaamheid én kwaliteit

Verduurzaming met zonne-energie

Duiveman Installatietechniek verzorgt graag uw oplossingen op het gebied van zonne-energie in Hoogeveen en omstreken. Wij werken uitsluitend met ervaren en deskundige monteurs en maken daarnaast gebruik van de beste materialen: van pv-panelen tot zonnecollectoren. Als expert op het gebied van duurzame energie zorgen wij ervoor dat u de beste oplossing in huis haalt.

Efficiënt en kostenbesparend

In de huidige omstandigheden van het milieu is het geen wonder dat duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in de maatschappij. We zoeken steeds meer manieren om te verduurzamen, het liefst zonder dat dit ten koste gaat van onze eigen portemonnee. De zon is daarbij een enorme bron van energie die wij in onze woningen en kantoorpanden optimaal kunnen benutten. Dit kan door middel van duurzame installaties zoals zonnepanelen of zonneboilers. Zonnepanelen laten plaatsen is bovendien redelijk laagdrempelig, mits u hiervoor de juiste specialist inschakelt.

Op zo’n manier energie inwinnen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens kostenbesparend. U geeft minder uit aan stookkosten, wat uw energierekening behoorlijk terug kan dringen. Voordeel voor het milieu én voordeel voor uw portemonnee dus! Dat maakt zonnepanelen kopen of een zonnecollector kopen de ideale investering.

Het complete plaatje

Al sinds de jaren ’90 houden wij ons intensief bezig met duurzame energie. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij er dus op diverse manieren voor zorgen dat u voorzien wordt van zonne-energie. Welke installatie past het meeste bij uw situatie? Kunt u bijvoorbeeld het beste pv-panelen kopen, of beter gaan voor een zonneboiler? Hierin adviseren wij u graag. Vervolgens verzorgen wij het gehele plaatje: van de levering tot de installatie en zelfs daarna nog onderhoud en reparaties.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor zonne-energie bij u thuis of op kantoor zijn? Schakel Duiveman Installatietechniek in regio Hoogeveen, Drenthe door te bellen naar 085-8889305 of een bericht te sturen via het contactformulier hierboven. Voor al uw vragen staan wij voor u klaar met professioneel en persoonlijk advies. Voor de uitvoering van onze dienstverlening kan er contact worden opgenomen met Gebroeders Middelveld B.V., Oosterveldweg 6, 7927 TA te Alteveer.

Haal duurzame energie in huis

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

xxx