Duiveman Installatietechniek: uw groene installateur

Al sinds 1970 hart voor duurzame energie

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Hét adres voor verwarming en ventilatie

Voor alles op het gebied van verwarming en ventilatie in Hoogeveen en omstreken zit u goed bij Duiveman Installatietechniek. Duurzaamheid, kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Al sinds 1970 helpen wij u aan milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen. Van snelle en vakkundige cv-installatie tot aan periodiek grondig onderhoud aan ventilatiesystemen.

Gegarandeerd van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor een verwarming of ventilatie van Duiveman Installatietechniek, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een standaard verwarming kopen, maar ook voor wand- en/of vloerverwarming gaan. Op het gebied van ventilatie kopen hebben wij eveneens diverse opties, waaronder luchtbehandeling. U bent in ieder geval te allen tijde verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat.

Dit onder andere omdat wij ATAG SelectDealer zijn: een van de beste merken op de markt, met alle voordelen die dit met zich meebrengt. Wat dacht u bijvoorbeeld van minimaal 5 jaar garantie? Onderdelen zijn bij ons altijd voorradig – wel zo prettig indien u onverhoopt toch met een storing of defect te maken krijgt.

Snel en vakkundig geïnstalleerd

Geheel volgens uw wensen zullen wij uw cv- en/of ventilatie-installatie uitvoeren. Wij zorgen bovendien niet alleen voor het leveren en installeren. Onze vakkundige ventilatie- en verwarmingsinstallateurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben alle kennis in huis. Daarom kunnen zij veel meer voor u betekenen dan slechts de cv-ketel plaatsen. Is uw ventilatiesysteem of cv aan onderhoud of reparatie toe? Dan zijn wij u eveneens graag van dienst!

Kortom: wij helpen u altijd aan de beste, meest duurzame verwarming en ventilatie. Dat doen wij vanuit Veeningen (nabij Hoogeveen) in de gehele regio Drenthe. Wilt u een ventilatie of verwarming laten plaatsen of ons inschakelen voor onderhoud of reparatie? Bel dan gerust naar 085-8889305 of vul bovenstaand contactformulier in. Onze medewerkers staan u met genoegen te woord. Voor de uitvoering van onze dienstverlening kan er contact worden opgenomen met Gebroeders Middelveld B.V., Oosterveldweg 6, 7927 TA te Alteveer

Haal duurzame energie in huis

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

xxx