Duiveman Installatietechniek: uw groene installateur

Al sinds 1970 hart voor duurzame energie

Elke klus is bij ons in goede handen!

Voor al uw klussen op het gebied van sanitair

Staat er een badkamerrenovatie op de planning of is uw woning toe aan een nieuw toilet? Als het op sanitair in Hoogeveen en omgeving aankomt, is Duiveman Installatietechniek uit Veeningen uit beste keuze. Nieuwbouw, renovatie of onderhoud: wij staan altijd voor u klaar. Geen klus die te moeilijk is voor onze ervaren, deskundige vakmannen!

Professioneel sanitair laten plaatsen

Sanitair plaatsen is een bezigheid die om best wat expertise vraagt. Alles moet tiptop in orde zijn om de werking en de levensduur van de sanitaire installatie te garanderen. Daarom is het verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. Een professional zoals wij! Met onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers zorgen wij ervoor dat u bij ons verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. En u bespaart behoorlijk wat tijd en moeite door deze klus uit te besteden.

Dankzij onze focus op maatwerk leveren wij u altijd sanitair volledig naar uw wensen. Hiermee krijgt u het resultaat dat u voor ogen heeft en bent u ongetwijfeld tevreden. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op!

Sanitairunits voor campings

Met de groei van ons bedrijf hebben wij ook onze dienstverlening uitgebreid. Behalve het verzorgen van toiletten en badkamers voor particulieren of bedrijven houden wij ons tegenwoordig eveneens bezig met een nieuw project: privé-sanitair voor campings. In samenwerking met bouwbedrijf IBR in Emmen maken wij handige units speciaal voor campings en vakantieparken. Deze units zijn laag in prijs, maar hoog in kwaliteit! Zo hebben wij bij Ponypark Slagharen 42 units mogen plaatsen.

Voor meer informatie of om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen kunt u Duiveman Installatietechniek uit regio Hoogeveen bereiken via tel. 085-8889305. Een bericht sturen via het online formulier dat u bovenaan de pagina ziet staan is tevens mogelijk. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Voor de uitvoering van onze dienstverlening kan er contact worden opgenomen met Gebroeders Middelveld B.V., Oosterveldweg 6, 7927 TA te Alteveer

Haal duurzame energie in huis

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

xxx