Duiveman Installatietechniek: uw groene installateur

Al sinds 1970 hart voor duurzame energie

Van een simpele verstopping tot aan een complete renovatie van uw badkamer

Uw ervaren loodgieter in Drenthe

Van een simpele verstopping verhelpen tot aan een complete renovatie van uw badkamer: Duiveman Installatietechniek staat als loodgieter in Hoogeveen en omliggende regio voor u klaar. Wij zijn een allround installatiebedrijf en hebben al jarenlang ervaring met loodgieterswerk. Onze ervaren medewerkers werken vakkundig, snel en bovendien ook nog eens tegen een voordelig tarief!

Allround loodgietersbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar loodgietersbedrijf, bent u bij ons zeer zeker aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk bij allerhande werkzaamheden van dienst zijn. Is uw gootsteen verstopt of een andere afvoer verstopt? Is uw leidingwerk aan vervanging toe? Staat u op het punt uw badkamer te renoveren? Geen klus is te groot of te klein voor ons! Alles van een kleine lekkage opsporen tot het gehele riool ontstoppen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Er is bovendien geen enkel probleem dat te moeilijk is voor ons. Onze ervaren loodgieters hebben altijd een oplossing voor u. Of het nu gaat om leidingwerk voor water of gas, bij verbouwingen of nieuwbouw, of alleen de dakgoten: wij doen het allemaal.

Loodgieter bij spoedklussen

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Vervelend! En iets waar u het liefst meteen vanaf wilt natuurlijk. Ook op zulke momenten is Duiveman Installatietechniek u met alle genoegen van dienst. Bel voor een spoedklus naar onze ontstoppingsdienst: 085-8889305. Wij zorgen er vervolgens voor dat wij uw probleem snel en vakkundig oplossen. Op die manier blijft u geen seconde langer dan nodig met deze overlast zitten.

Kortom: alles van riolering aanleggen tot verstoppingen verhelpen is in goede handen bij Duiveman. Wij staan vanuit Veeningen (regio Hoogeveen) door heel Drenthe voor u klaar. Heeft u ergens vragen over of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via tel. 085-8889305 of via het online formulier hierboven. Onze medewerkers helpen u spoedig verder. Voor de uitvoering van onze dienstverlening kan er contact worden opgenomen met Gebroeders Middelveld B.V., Oosterveldweg 6, 7927 TA te Alteveer.

Haal duurzame energie in huis

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

xxx