Duiveman Installatietechniek: uw groene installateur

Al sinds 1970 hart voor duurzame energie

Zorgt voor een goed leefklimaat

Airconditioning en warmtepompen installeren

Zorg voor een goed leefklimaat en laat uw airconditioning in Hoogeveen en omgeving installeren door Duiveman Installatietechniek. Wij zorgen op vakkundige en voordelige wijze dat u een goede en duurzame airco in huis of kantoor krijgt. Uiteraard gaat de airco-installatie volledig naar uw wensen, toegespitst op uw situatie. Voor een warmtepomp zijn wij eveneens uw groene installateur!

Optimaal comfort en duurzaamheid

Tegenwoordig vindt u in nagenoeg ieder gebouw, particulier of zakelijk, wel airconditioning. Dat is niet zo vreemd, want een prettig woon- of werkklimaat is erg belangrijk. Alleen op die manier kunt u thuis heerlijk vertoeven en is de sfeer en productiviteit op de werkvloer optimaal. Eigenlijk ontkomt u in het huidige klimaat niet meer aan airconditioning kopen. Maar met airco laten plaatsen alleen bereikt u nog niet het beste resultaat. Voor maximaal comfort combineert u airconditioning in huis met een warmtepomp-installatie.

Wanneer u een airconditioning laat installeren, is de combinatie met een warmtepomp een verstandige keuze. Naast het feit dat dit in hoge mate bijdraagt aan uitstekend comfort en een optimaal leefklimaat, is het ook nog eens erg goed voor het milieu. Een warmtepomp kopen is namelijk een van de beste manieren om duurzame energie op te wekken. Bovendien is het een voordelige manier om uw huis te verwarmen. Voordeel op ieder vlak dus!

Uw deskundige, groene installateur

Alles op het gebied van airconditioning en warmtepompen kunt u met gerust hart aan Duiveman Installatietechniek uit regio Hoogeveen overlaten. Wist u dat wij het eerste bedrijf in Drenthe waren dat überhaupt aan de installatie van warmtepompen deed? Wij hebben daarmee ontzettend veel kennis en ervaring in huis. Ons personeel is hoogopgeleid en zeer deskundig, zodat u bij elk project van kwaliteit verzekerd bent.

Een warmtepomp en/of airco kopen en laten installeren? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan door te bellen naar 085-8889305 of door een bericht achter te laten via het formulier bovenaan deze pagina. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Haal duurzame energie in huis

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan